Kategori Aktuellt

Snart kan vi koppla upp oss mot SEOM’s fibernät! Vi räknar med att allt ska fungera senast i slutet av mars.

  • Du som vill använda fibernätet: Titta på SEOM:s hemsida vilka leverantörer som finns tillgängliga i fibernätet. Du väljer själv vilken leverantör du vill teckna avtal med.
  • Om du är nöjd med den kabel-TV och/eller den datauppkoppling du har idag( hos Tele2 via antennuttaget i vardagsrummet) kan du fortsätta med det som hittills.

Postutdelning fr o m 2024

PostNord kommer att sluta dela ut post i våra postlådor inne i området. Vi måste därför sätta upp s k fastighetsboxar i anslutning till våra tre parkeringsplatser. Fastighetsboxarna liknar de som finns i entrén i många flerbostadshus: ett låst fack per lägenhet. Där kommer all post som PostNord och CityMail delar ut att läggas. Utdelningen av morgontidningen berörs inte av detta, den kommer fortsatt att läggas i nuvarande brevlåda.

Fastighetsboxar för alla med adress på Skogstorpsvägen kommer att sättas upp på parkeringen vid Skogstorpsvägen. För boende på Scoutvägen 2-60 kommer boxarna att finnas på den övre parkeringen och för boende på Scoutvägen 62–116 på den nedre parkeringen. Vi räknar med att de nya boxarna ska finnas på plats under första kvartalet nästa år.

Ladda ned hela infobladet från styrelsen (pdf)