Vi sköter poolen, bastun och gymmet gemensamt inom föreningen.

Poolen

Föreningens pool sköts av oss medlemmar.

I vårt trevliga poolområde kan du njuta av både sol och bad. Poolen har blankt kakel på golv och väggar och i trappan ligger halkfritt kakel med en svart kant. En turkos kakelrand avskiljer den grunda från den djupa delen. Trappan i grunda delen har en ledstång. Ett antal sköna solsängar och parasoll finns i området.

Den lilla poolen är förbunden med stora poolen, vilket gör den dagliga skötseln betydligt lättare. Endast ett reningsaggregat behövs för båda bassängerna. Lilla poolen är kaklad med turkos mosaik med en mörkare överkant.

”Ordningsregler” för poolerna finns anslagna på väggen inne på poolområdet. Läs igenom och informera andra om vad som gäller, så att vi alla får en trivsam badsäsong!

Poolregler med anledning av pandemin

Poolgruppen

Poolgruppen består av oss boende som är intresserade av att poolen fungerar och är fin. Vi ser gemensamt till att poolen fixas på våren, sköts under säsongen och sedan stängs inför vintern. Hör av dig till styrelsen om du vill hjälpa till i poolgruppen – vi behöver bli fler!

Bastu

Bokas alltid före användning i entrén till tvättstugan på Scoutvägen 118. Nyckel kan kvitteras ut hos vicevärden mot deposition. Du som bokat ansvarar för att bastun städas efter användning och att allt lämnas fint och fräscht.

Relaxavdelning med TV finns intill bastun.

Gym

Det finns ett litet gym på baksidan av huset vid poolen och bastun. Nyckel kan kvitteras ut hos vicevärden mot deposition. Du som kvitterar ut nyckeln ansvarar för att den inte lämnas ut till någon utanför ditt hushåll samt att ingen minderårig tränar ensam i gymmet.