In Aktuellt

I det senaste infobladet kan du bland annat läsa om kommande trädgårdsdagar, elbilsladdning och de nya stadgarna för föreningen.

Trädgårdsdagar 2018:

  • 21 april
  • 20 oktober

Nya stadgar

Föreningens nya stadgar kan laddas ned här

Fråga om elbilsladdning

För att planera hur vi skall lägga upp arbetet behöver styrelsen veta hur stort intresset är för att kunna ladda elbilar. Vi ber därför att du som planera eller är intresserad av att skaffa elbil informerar oss. Om du är intresserad av att arbeta med frågan tillsammans med styrelsen är vi tacksamma om du meddelar det också.

Råttor och återvinning

  • Givetvis gäller det, precis som tidigare, att göra det så ogästvänligt som möjligt för råttorna. Se till att det inte finns något att äta för dem och gör det svårt för dem att krypa in och gömma sig! Styrelsen ber er som har problem med råttor att informera vicevärden och styrelsen om detta.
  • Angående vår återvinning så påminner vi om att alla förpackningar måste tryckas ihop innan de slängs i våra behållare. Knyt till exempel inte ihop plastpåsen där du samlat plastförpackningar innan du lägger den i
    kärlet utan låt den vara öppen och töm den i kärlet. På så sätt går det mycket bättre att packa ihop soporna så att de tar mindre plats. Större förpackningar ska du lämna på återvinningsstationen högst upp på Skogstorpsvägen.

Ladda ned infobladet från mars 2018