In Aktuellt

Senast den 7 april ber vi att ni sopar ut all sand så att sopmaskinen kan ta upp den. Den 17 april sker den årliga yttre besiktningen. Om det är något du har sett och som du vill att vi ska titta närmare på ber vi dig meddela det.

Sandsopning

Snart är det dags att sopa upp vinterns sand. Thelin planerar att börja göra det i vecka 15 (8 – 12 april). För att maskinen ska kunna ta upp all sand ber vi att ni senast den 7 april sopar ut sanden mot mitten av gränderna. Glöm inte att sopa bort sanden från gräsmattorna så att den inte skadar gräsklipparna när det blir dags att klippa gräset. Se också till så att det inte står cyklar, leksaker etc i gränderna.

På parkeringsplatserna sopar Thelin på ”körvägarna” men inte på de individuella platserna. Därför måste ni själva sopa ut sanden från era parkeringsytor till närmaste ”körväg”. Sopa också ut sanden som ligger framför garageporten.

Trädgårdsdag

Lördagen den 27 april är det dags för vårens trädgårdsdag. Mer information kommer senare från din trädgårdansvariga men boka redan nu in den dagen i din almanacka. Du kan också boka in lördagen den 19 oktober för höstens trädgårdsdag!

Ladda ned infobladet för mars 2019 (pdf)