Kategori Aktuellt

Det börjar bli vår och snart dags att göra fint på våra gemensamma ytor! På grund av pandemin undviker vi att samlas i grupper och sprider istället ut arbetet under perioden 17-25 april. Containrar – enbart för trädgårdsavfall – kommer att finnas helgen 24-25 april.

Renovering av avloppen

Avloppen renoveras med en metod som kallas relining. I korthet innebär det att man skapar ett nytt rör på insidan av det gamla.

Första etappen av vårt reliningprojekt för avloppsstammarna under huslängorna sker vecka 22-39 (juni- september) med semesteruppehåll vecka 28-31. I denna etapp ingår adresserna Skogstorpsvägen 5-33 och 49-127 samt Scoutvägen 78-82. Boende i dessa lägenheter kommer att få information om vad arbetet innebär och tidplan för sin länga i god tid innan arbetet startas. Resten av området kommer att relinas under sommaren 2022.

Bastu och gym

Du som ska använda bastun ska alltid skriva upp dig på bokningslistan som sitter i hallen utanför tvättstugan. När du har badat färdig ska du lämna lokalen i gott skick och inte lämna något skräp efter dig. Ta av dig skorna innan du går in. Om något har gått sönder skall det rapporteras till vicevärden. Även i gymmet gäller givetvis att du gör rent efter dig och lämnar det i fint skick.

Vi passar på att glädja alla bastubadare och gymmare i föreningen med informationen att både bastuavdelning och gym kommer att renoveras innan året är slut.

Läs hela infobladet för mars 2021 här (pdf)